.

Empresa de missatgeria urgent a Barcelona

Si estàs buscant una empresa de missatgeria seriosa i eficaç, confia en Barny Missatgers. Amb gairebé 30 anys d'experiència, la nostra empresa treballa cada dia per oferir als seus clients un servei ràpid i de qualitat.

Disposem d'una àmplia i moderna flota de vehicles formada per motos i furgonetes de diferents mides, la qual cosa ens permetrà de transportar tot el que necessitis.

Necessites fer un lliurament urgent dins de la mateixa ciutat? A Barny Missatgers t'oferim diverses opcions perquè tu triïs la més adequada a les teves necessitats concretes.

Si el que necessites és portar de manera urgent un paquet petit o documentació d'una lloc a un altre de la ciutat, el nostre servei Barny moto és el que precises. En un màxim de 20 minuts el paquet o document estarà a la seva destinació.

Sabem que, en determinades ocasions, necessites traslladar un paquet de cert volum però una furgoneta resulta massa gran. Per a aquests moments t'oferim el nostre servei Barny cotxe, ideal per al trasllat d'enviaments que no superin els 35 kilos però amb cert volum.

Gestionem lliuraments en mà tant d'àmbit nacional com internacional Arribem a qualsevol racó del món, controlant l'enviament des de l'origen fins a la destinació, la qual cosa ens permet d'oferir les majors garanties.

No ho dubtis més, si has de fer un enviament i busques professionals del sector som la teva empresa, truca a Barny Missatgers!


Llegir més
go next

Contacte

veure mapa

Contacte

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied