Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Barny Missatgers

Empresa de missatgeria urgent a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Si estàs buscant una empresa de missatgeria seriosa i eficaç, confia en Barny Missatgers. Amb gairebé 30 anys d'experiència, la nostra empresa treballa cada dia per oferir als seus clients un servei ràpid i de qualitat.

Disposem d'una àmplia i moderna flota de vehicles formada per motos i furgonetes de diferents mides, la qual cosa ens permetrà de transportar tot el que necessitis.

Necessites fer un lliurament urgent dins de la mateixa ciutat? A Barny Missatgers t'oferim diverses opcions perquè tu triïs la més adequada a les teves necessitats concretes.

Si el que necessites és portar de manera urgent un paquet petit o documentació d'una lloc a un altre de la ciutat, el nostre servei Barny moto és el que precises. En un màxim de 20 minuts el paquet o document estarà a la seva destinació.

Sabem que, en determinades ocasions, necessites traslladar un paquet de cert volum però una furgoneta resulta massa gran. Per a aquests moments t'oferim el nostre servei Barny cotxe, ideal per al trasllat d'enviaments que no superin els 35 kilos però amb cert volum.

Gestionem lliuraments en mà tant d'àmbit nacional com internacional Arribem a qualsevol racó del món, controlant l'enviament des de l'origen fins a la destinació, la qual cosa ens permet d'oferir les majors garanties.

No ho dubtis més, si has de fer un enviament i busques professionals del sector som la teva empresa, truca a Barny Missatgers!


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Septimània, 45 local 2 08006 Barcelona
Carrer de Septimània, 45 local 2 08006 Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied